Navigare prin tastatură
Blocare animații
Titluri subliniate
Tonuri de gri
Culori inversate
Linkuri subliniate
Mărire
Cursor negru
Cursor alb
Text: Mic Mediu Mare
Resetare
Închide

1 Iunie – Ziua Ocrotirii Copilului

SCUMPII NOȘTRI COPII!
În Republica Moldova 1 iunie este marcată în calendar zi de sărbătoare tradițională – Ziua Ocrotirii Copilului. O zi specială – despre și pentru voi. O zi în care magia Copilăriei este pretutindeni, deoarece Copilăria este o lume de o inocență deosebită, o lume fermecată și duioasă.Meritați tot ce e mai bun, pentru că Voi sunteți viitorul, Voi sunteți speranța și spiritul unei societăți sigure și progresive.

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani cu multe bucurii, dragi copii!

Activitatea cultural-artistică a fost organizată de către Primăria orașului Drochia în parteneriat cu Direcția cultură, turism, tineret și sport a Consiliului raional Drochia.
Micii amatori au cîntat și dansat, emanînd voie bună și emoții pozitive.Participanții la eveniment au vernisat și expoziția discipolilor Școlii de Arte a or. Drochia.
Nu au lipsit de la distracție , nici animatorii , care au bucurat pe cei prezenți cu jocuri și dansuri amuzante.
Primăria orașului Drochia a oferit premii participanților la eveniment, dar și tututor copiilor prezenți la festivitate câte un suc pentru a le readuce zîmbetul pe fața în pofida timpului posomorît .
Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa.
La mulţi ani !